Ismét jó hírek a hívők számára!
Írta: admin - Dátum: January 25 2011 19:40:08
Omán - Turizmus - államtitkári látogatás

Mohammed bin Hamad al Tooby, államtitkár a Turisztikai Minisztériumban ma fogadta Dr. Becsey Zsoltot, a Nemzetgazdasági Minisztérium miniszteri rangú államtitkárát, aki jelenleg hivatalos látogatáson tartózkodik az Ománi Szultánságban.

Folytatás a Részletek-nél!

Teljes hír
Al Tooby rámutatott annak fontosságára, hogy e látogatás elősegíti a kapcsolatokat a két ország között. Segíti tapasztalatcsere koordinálását, a két fél között elősegíti a turizmust További lehetőségeket tár fel a turizmus területén, és megerősítetheti a a minisztériumok közötti együttműködést.

A tárgyalás során érintették a lehetőségét, hogy összekapcsolják az idegenforgalmat a két ország között, és megbeszélést folytattak egy esetleges közvetlen légi járat Muscat és Budapest között a közeljövőben. A magyar miniszter beszélt a Magyarország turisztikai potenciáljáról. A tervek között szerepelnek közös vállalatok és, a két ország kulturális és turisztikai lehetőségeinek cseréje. Aztán, Mohammed bin Hamad al Tooby, államtitkár a Turisztikai Minisztérium adott ismertetést az ókori civilizációról a Szultánság területén, mely több ezer éves.

A magyar állami vendég kifejezte csodálatát a Szultánság kiemelkedő építészeti emlékei láttán.