Biszmillahi arrahman arrahím
Írta: esther - Dátum: June 12 2011 14:03:41
Isten kegyes hozzám!Akarta,hogy éljek.Megszülettem.Egészségesen,épp elmével.Két testvér közé,kicsinkó,sötét házba.Isten kegyes hozzám!Tető volt a fejem fölött,tiszta ruhákat kaptam,szerettek.A gyerekkorom változatos volt.Ha kaptam enni,ettem,ha nem jutott hát éheztem.Apámnak volt munkahelye,anyám játszott velem,kedves volt,ha épp nem fájt a feje.Isten kegyes hozzám!Volt otthonom,nem kellett gyerekotthonba vonulnom.Voltak barátaim,akikkel játszhattam.Nem kellett bombák elől menekülni,iskolába járhattam.

Valahol,valamikor halottam Róla.Hatalmas,Mindenek fölötti,Ő a Teremtő.Nélküle nincs élet.Ő vigyáz ránk,szeret minket,csak higgyed!Isten kegyes hozzám!Hittem!

Ha bántottak,Neki panaszoltam,ha öröm ért,Neki hálálkodtam.Nevelt,irányított,vezetett.Volt,hogy mégis rossz útra mentem.Büntetett,próbára tett.Mindent Tőle kaptam.
Felnőttem.Nem volt autóm,busszal jártam.Volt munkahelyem,míg másnak nem volt pénze,hogy buszjegyet vegyen.Nem voltak márkás ruháim,magamnak varrtam.Isten kegyes hozzám!Ezt a szakmát megtanulhattam.
Szerelmes lettem.Együtt jártunk.Elhagyott...Sírtam.Babát vártam.Már anyaként gondolkodtam.Aztán anyaként szenvedtem.Halott kisbabám nem nevelhettem.Isten kegyes hozzám!Kinyitotta a szemem.Egy barátom 6 éves gyermeke halt meg.Már nem szenvedtem!
Éltem az életem.Később megszületett a lányom.Egészségesen,épp elmével.Isten kegyes!Megtanulja ő is,bármennyire fáj valami ,mindig van a világban valaki,akinek nehezebb.

Így lettem muszlim.Hittel,alázattal,hálával.
Allah kegyelmével!