TÚRÓS TÉSZTA FÜSTÖLT HALAL MARHA-SONKÁVAL

Hozzávalók: (2-személyre)
400g közepesre tépett Csusza tészta. 250g Tehéntúró. 150g Tejföl. 10dkg halal Füstölt Marha sonka. Só. Olivaolaj.
Elkészítés:
Tészta: A tésztát ki kell főzni lobogó sós vízben. 1-evőkanál olivaolajat lehet rakni bele.
Túró: A Túrót a tejföllel el kell keverni és tetszés szerint besózni.
Füstölt halal Marha Sonka: A Füstölt Marha Sonkát serpenyőben olivaolajon meg kell pirítani.
Miután kész a tészta le kell szűrni és leöblíteni meleg vízzel. A tésztát bele kell önteni egy tálba,majd a megpirított Füstölt Marha Sonkát rá kell önteni a kevés olivaolajjal együtt és összekeverni.
Ezt követően lehet tálalni,túróval a tetején.
[ Füstölt Halal Marha sonka: 10.000.-Ft/kg ]
[Van 250g-os kiszerelésben is a Keleti Boltokban,ami 2500.-Ft]
Jó Étvágyat Kívánok hozzá Bismillah!
Recept Forrás: Saját receptem. [RK]
- Nazira -
Stratégiai partnerünk
|

Hadísz:
Abu Darr, Dzsundub ibn Dzsunádára, és Abu Abdur-Rahmán, Muád ibn Dzsebelre hivatkozva – Allah legyen elégedett velük – jegyezték fel, Allah Küldöttét idézve, miszerint azt mondta:
Féld Allahot bárhol is vagy! A rossz cselekedet után nyomban tégy jó cselekedetet, és el fogja törölni azt. S jó erkölccsel viselkedj az emberekkel! (at-Tirmidi, jó hadísz)
Kategória: Gyermeksarok
Lejátszó
Kattints a kategória, azután pedig a kiválasztott zeneszám nevén.
| 
Központunk
1141 Budapest, Paskál utca 60. Email: postmaster@magyariszlam.hu
Vidéki mecseteink
Debrecen: Egyetem sugárút 56.
Győr: Hunyadi u. 6.
Siklós: Felszabadulás utca 3. (Malkocs bej dzsámi)
Zakát
Számlaszámunk:
(HU45) 1174 9053 2003 6861 0000 0000
swift code OTPVHUHB
Magyar Iszlám Közösség
PayPal:
postmaster@magyariszlam.hu
Hungarian Exam Center:
Magyarországi Vizsgaközpont:
Isa Omar Masjid
Bp. XIII. Róbert K. krt. 104.
Facebook-csoportunk
|
|
| | |
Copyright © 2011 Magyar Iszlám Közösség
Powered by Faiz icons by Hamzah Pingsut (www.ubuntu-indonesia.com) & Styleislam icons (www.styleislam.com) Az oldalunkon megjelentetett írások és egyéb tartalmak a forrás megjelölésével szabadon felhasználhatóak.
|
| | |
|